Keresés szakmára
Keresés névre     

É l e t t é r

N a g y v i l á g


CukrászdákSzállásokTurizmusVendéglátás
Éttermek


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)
Tóth Gábor

 
 
vendéglátás
 
 
 
Vörös Postakocsi Étterem

Tradicionális magyaros étterem
 
1/2176756
A Vörös Postakocsi étterem minőségi kiszolgálást nyújt a belváros központjában elfogadható árakon.
Főszakácsaink kiválasztották és a mai igényeknek megfelelően átalakították a régi magyar konyha receptjeit mai modern formát adva nekik. A tradicionális nehéz magyar ételeket könnyedebb formában készítik sok zöldséggel, tej és tejtermékekkel és sovány, zamatos húsok felhasználásával. Az étlapon megtalálhatók a vegetáriánus ételek sokasága.
Étel választékunkat a libamáj és a magyar ételkülönlegességek köré formáltuk. Így született meg 7 átlagon felüli libamáj specialitás. Ételeink között méltó helyet kapott a magyar Mangalica, a Szürkemarha és az erdei Vargánya gomba. Nagy halválasztékunkban megtalálhatók a tradicionális magyar halételektől kezdve az igazi ritkaságokig minden és a Kecsege. Összeállítottunk különböző extraságokat, mint a mezei Éti Csiga tál.
Mindezek után bátran neveznénk magunkat Libamáj és a magyar étel különlegességek Specialistájának.
Rendez helyszín.
Esküvő.
Osztá
Külön terem.
Zártkörű rendezvény.
étterem
 
 
 
rendezvényhelyszínek
 
 
 
vendéglátás
 
 
 
vendéglátóipar
 
 
 
1092 Budapest IX. ker. Ráday utca 15
Könczöl Lajos

 
 
vendéglátás
 
 
 
Madarasi Pálinkaház

Kisüsti pálinkát a Bácskából!
 
30/383-36-62
79/558-010
A Lakatos család immár ötven éve főzi hagyományos módon a kisüsti pálinkát. Lakatos Mártont, a cég tulajdonosát a hosszú szakmai tapasztalat és a pálinkára való kereslet késztette arra, hogy - az eddigi bérfőzést kibővítve- kereskedelmi pálinkafőzésbe is kezdjen 2008. év végétől. A pálinkafőzde egy kis üzemként indult, működtetésének célja a család fenntartása volt. Az üzem az évek múlásával folyamatos fejlesztéseken ment keresztül.

A cég ,,Madarasi Pálinka” márkanévvel értékesíti termékeit, az első kereskedelmi pálinkáit 2008. szeptemberében zárta palackba. A Dél-Alföldön termesztett gyümölcsökből készülő pálinkák íze, illata, zamata a táj éghajlati adottságainak köszönhetően igen magas, ami kiváló élvezeti értéket nyújt fogyasztója számára. A jó Madarasi Pálinka színe víztiszta, az adott gyümölcsre jellemző íz és illat jellemzi. Az előállított pálinkáink alkoholtartalma 43 V/V% illetve 47 V/V%. Alapanyagként kizárólag érett, ép, egészséges gyümölcs kerül felhasználásra.

A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett.
Lakatos Márton 2008-ban a 9. Nemzetközi Pálinka és Párlatversenyen a legeredményesebb bérfőző címet nyerte el, ezen kívül a Gyümölcspálinka főzők Országos Szövetségének különdíját kapta.
2009-ben a Kisüsti Pálinkafőzők Országos Szövetségének különdíját kapta.
2010-ben a XVIII. Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Versenyen elnyerte a "Legeredményesebb Magyar Bérfőzető Magánszemély"címet, a Gyümölcspálinka-főzők Egyesületének Országos Szövetségétől különdíjat kapott, és övé lett "Magyarország legjobb bérfőzetett pálinkája".
2010-ben a cég barackpálinkáját a Délalföldi Régió legjobb barackpálinkájává választották.
A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

Díjnyert pálinkáinkat a honlapunkon megtalálható üzletekben, vendéglátóhelyeken, valamint a Madarasi Kóstolóházban kóstolhatják és vásárolhatják meg.

pálinkafőzés
 
pálinkaforgalmazás
 
pálinka kóstoltatás
 
pálinkakészítés
 
vendéglátás
 
6456 Madaras Szent István u. 105.
Noll Zoltán

Legközelebb távol a nagyvárostól!
 
20/217-3728
22/701-115
Tanyánk, melyet nagyszüleink alapítottak 1920-ban, Budapesttől 40 km-re, a Vértes hegység lábánál a Váli völgyben, 15 hektárnyi területen ( erdő, nádas, rét, tó) található.
Szeretettel várjuk a pihenni és túrázni vágyó családokat, baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket.
Bababarát szálláshely vagyunk, felszerelve a babák kényelmét szolgáló eszközökkel, kiságy, etetőszék, fürdető kád, biztonsági
szállás
 
 
 
falusi turizmus
 
 
 
8086 Felcsút Noll tanya
Euro Quality Kft

Vákuumcsomagoló gép, tálcazáró gép, csomagolóanyag kereskedés és gépszervíz
 
30/6066438
30/9219988
Vákuumcsomagoló gép, tálcazáró gép, vákuum-védőgáz csomagológép, nagykonyhai gép, sütő, sokkoló, regeneráló, professzionális pizza sütő, előkészítő és feldolgozó gépek.
Vákuumtasakok, ételtálcák, csomagoló fóliák, Orved kizárólagos magyaországi képviselet. Vákuumcsomagoló szervíz, tálcazáró szervíz, csomagológép szervíz.
csomagológép
 
 
 
csomagolóanyagok
 
 
 
vákumtechnika
 
 
 
vendéglátóipar
 
 
 
2030 Érd Bodrog u. 1.
Extrém Szendvicc

Valami másra vágyik,mint a megszokott?
 
06/304793850
Az unalmas értekezleteket,születésna színesebbé,a hangulatos esküvőket hangulatosabbá,a szerelmes napokat szerelmesebbé,a gyerekzsúrokat bulisabbá az ünnepeket egyedivé és a többit még még még fokozzuk... :)
vendéglátás
 
 
házhozszállítás
 
 
 
étel házhozszállítás
 
 
 
ételrendelés
 
 
 
Budapest
7
47, 49
Kisföldalatti, M2, M3
Kis-Balaton Panzió

A Balaton közelsége, a Kis-Balaton érintetlen természetvilága, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány élmény-, és gyógyfürdői teljessé teszik kikapcsolódását.
 
30/9141082
Családi panziónkban és CAMPING-ben időjárástól független pihenést, strandolást és gyógyüdülést kínálunk, falusi környezetben. A Balaton közelsége, a Kis-Balaton érintetlen természetvilága, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány élmény-, és gyógyfürdői teljessé teszik kikapcsolódását. Horgászhat természetes vizekben, és a közelben található különböző horgásztavakon!
Igénye alapján reggelit, vagy félpanziós ellátást biztosítunk, hogy ismét megtalálja a falusi értékek ízeit!
Szolgáltatásaink között megtalálja a sportolási lehetőségeket (asztali tenisz, biliárd, lengőteke, kondi-terem), és szabad tűzön bogrács ételeket készíthet!
Kívánságra lovas hintón elvisszük a kis-Balaton védett területeire, ahol gyönyörködhet a növény-, és állatvilágban, s a túra végén egy zalai borospincében kínáljuk a zalai dombokon érlelt zamatos borokkal, és egy valódi "Pince-pörkölt"-tel.
A CAMPING május 01.-től augusztus 31.-ig várja vendégeit, ahol TV készülékkel felszerelt, berendezett lakókocsiban, illetve telepített sátrakban történik olcsó szálláshelyek biztosítása. A telepített sátrak ágyakkal és elektromos világítással ellátottak!
A CAMPING lakóinak közös konyha, ebédlő és hideg-meleg vizes zuhanyzó áll a rendelkezésre.
szállás
 
 
kemping
 
 
8746 Nagyrada Dózsa György u. 4.
Vodicska Sándor

A vendégház a Bazilikától 500 m re található
 
33/502180
20/2064587
Látogasson el Esztergomban a Bazilikától 500-m re lévő vendégházba.
Csendes környezetben várjuk a vendégeket párokat
Vendéglátás
 
 
 
2500 Esztergom Andrássy utca 21
Vakáció Üdülő

Vakáció Üdülő Révfülöp
 
30/99-75-347
Üdülő
 
 
 
8253 Révfülöp Kossuth u. 18.
Viscsákné Herka Ilona

Merjen nagyot álmodni! Hét Csillag Üdülő-és Konferencia Központ
 
06/45706195
A Hét Csillag megálmodói egy percig sem feledkeztek meg arról a sajátos környezetről,amely az épületet körülöleli.Ennek köszönhető az a legapróbb részletekre is odafigyelő szeretetteljes törődés,ami a hely szellemének és a vendég minél nagyobb kényelmének érdekében utánozhatatlanná tette az üdülőt.Ezért egyedi a" mi házunk"! És talán még azért,mert a nevében jelzett hét csillag - hét középkori templom tornyának csúcsdísze-tényleg beragyogja az üdülő és környékének,Szatmár-Bereg csodás természeti ritkaságokkal teli világának egészét.Jöjjön el és rendezze be saját mesevilágát nálunk,és látni fogja:Bergengócia nem csak a mesében létezik! Szeretettel várjuk!
vendéglátás
 
 
 
4934 Beregdaróc Alkotmány út 5.
Hári László

Őrség Malom Panzió akciója!
 
20/2886093
30/6907254
Maradjon velünk még egy éjszakát...!
Szeptember 15.-től minden kedves vendégünknek, aki 2 éjszakát eltölt nálunk, annak a 3. éjszakát ajándékba adjuk!
2011 januárjától várjuk a vendégeinket a Bajánsenyén található megújult Malom Panzióban.
A hatalmas zöld erdők, a friss levegő, a nyugalom és a csend, mind azt bizonyítja, hogy csodálatos hely.
Központi fekvése lehetővé teszi, hogy a környékre irányuló kirándulások kiindulási pontja legyen. Minden látnivaló, érdekesség könnyen elérhető, megközelíthető.
Jöjjön el Ön is és ismerje meg az Őrségi táj csodálatos szépségeit, harmóniáját, nyugalmát!
szállás
 
9944 Bajánsenye Rákóczi Ferenc út. 14.


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)