Keresés szakmára
Keresés névre     

É l e t t é r

N a g y v i l á g


AblaktisztításBútortisztításSzárazjeges tisztításTakarításTolltisztítás
ÁgyneműtisztításPenészmentesítésSzőnyegtisztításEz az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)
ALL-FEDER KFT.

Tolltisztítás, toll mosása, paplan, párna készítése, KIZÁRÓLAG minőségi termékek forgalmazása, készítése akár egyedi méretben is!
 
30/4880260
Tisztelt Érdeklődő!

Szeretném tájékoztatni Önt a tolltisztítás folyamatáról! Általában 1 db párna vagy 1 db paplan elkészítéséhez 2 kg tollra van szükség minőségtől függően! Ez értendő normál liba vagy kacsatollra. A tollat a régi anginból kivesszük, és egy vizes tollmosógépe helyezzük, majd hozzáadjuk a speciális tollmosószert, ami környezetkímélő és emberre veszélytelen. A mosás által a toll szennyezettségétől és minőségétől függően 12-20 %-os mosási veszteség jön létre (zsír, por töretek vesztesége).
A tollat leöblögetjük, kicentrifugáljuk, utána 130oC-on gondosan megszárítjuk, így a magas hőmérsékleten a poratkák, baktériumok, élősködők elpusztulnak, ezáltal a toll steril lesz. Ha kell a tollat a megfelelő illatosítóval úgynevezett tollparfümmel illatosítjuk. Ha szükséges a mosott tollat minőség szerint osztályozzuk, finomítjuk, a vevő kívánsága szerint, ehhez viszont több tollra van szükség (így készülnek a pehelypaplanok is).
Eltávolítjuk a töredezett, illetve a nagy szúrós részeket, ezáltal nyerhetünk pelyhes tollat. Ezek után széles választékú tollbiztos (csak erre a célra gyártott) 100 % pamut anginból (textíliából) a vevő kívánsága szerint méretre elkészítjük a párnát, illetve a paplant.

Jó pihenést kívánok!
tolltisztítás
 
 
tollmosás
 
 
toll-paplan-párna
 
 
paplantisztítás
 
 
párnatisztítás
 
 
6724 Szeged Damjanich u. 10.
TollTex Paplanház Kft.

Paplan párna tisztítása, készítése egyedi igényre szabva
 
30/9414 619
paplantisztítás
 
 
 
paplankészítés
 
 
 
tolltisztítás
 
 
 
tollpaplan készítés
 
 
 
tollpárna készítés
 
 
 
2151 Fót Somlói u.88


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)