Keresés szakmára
Keresés névre     

É l e t t é r

N a g y v i l á g


ElektrokozmetikaGyógykozmetikaKozmetikaKozmetikai eljárásMűkörömEz az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)
Bárányos Zsuzsa Elektro-szépészet

Kavitációs zsírbontás a női önbizalomért!
 
06/203961953
Legmodernebb és leghatékonyabb kozmetikai gépekkel és folyamatos képzés által magas szakmai tudással várom a hozzám forduló vendégeket. Keresem az új eljárásokat és figyelek arra, hogy a szépségipar óriási választékából a lehető legjobbat válasszam ki. Ez igaz a kozmetikai berendezésekre és a termékekre is. Hiszek abban, hogy a magas elvárásoknak csak így lehet megfelelni. Ma már egy kezelésnek gyors, látványos és tartós eredményt kell produkálnia.
A testkezelések terén nagy igény van a fogyasztó és alakformáló eljárásokra. Elsőként a Kavitációs zsírbontást említem meg, lehetőségünk nyílt vele nem csak a zsírraktárak kiürítésére hanem a zsírsejtszám csökkentésére is. Eddig a kozmetikai gyakorlatban erre nem volt lehetőség. A KAV 47 alacsony frekvenciájú ultrahang berendezés, ami képes a zsírszövetben vákumbuborékokat létre hozni, ezzel túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrobbantja őket. Mivel a zsírsejtszám már gyermekkorban állandó, ennek a számnak a csökkentése tartós fogyást eredményez. Sebészkés hatékonyságával a műtét kockázata nélkül. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kavitációs kezelés után egy nyirokkeringést serkentő program következik ami segít a zsír és a zsírsejtek szervezetből való távozásában. Nagyon fontos a napi 3-4 liter folyadék elfogyasztása ami lehetőleg víz, ásványvíz vagy tea legyen.
kozmetikus
 
 
 
elektrokozmetikus
 
 
 
2011 Budakalász Szegfű utca 39 (Rózsa utcai be
Szentendrei Hév
Amazon Szépségsziget

Csodálatos szigetünk a legmodernebb hatóanyagokkal és elektrokozmetikai eszközökkel várja igényes vendégeit.
 
82/319-319
30/319-4023
Az Amazonban fodrászat, kozmetika, alakformálás, kavitációs ultrahang,rádiófrekvencia tekercselés, gyantázás, kézápolás, műkörömépítés,szolárium, szauna, Power-Plate edzőpad vár.
Vendégeink magas elvárásának megfelelni akarunk, ezért rendszeres továbbképzésen a szalon minden dolgozója részt vesz.Nemzetközi márkákkal dolgozunk, hiszen a bizalom így vendégeinkben is megalapozott.
A szépítészeti tevékenységet oktatjuk is, OKJ tanfolyamok továbbképzések keretében.(Fodrász, körmös, kozmetikus,masszőr tanfolyamok országosan)
fodrász okj képzés
 
 
 
kozmetikai eljárás
 
 
 
kozmetikus
 
 
 
fodrász
 
 
 
műkörömépítés
 
 
 
masszázs
 
 
 
alakformálás
 
 
 
elektrokozmetikus
 
 
 
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)