Keresés szakmára
Keresés névre     

É l e t t é r

N a g y v i l á g


FejlesztésEz az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)
Attl Dalma

 
 
fejlesztés
 
 
weblapkészítés
 
 
 
felnőttoktatás
 
 
2500 Esztergom
Aranykapustudió Kaposvár

Aranykapu Életminőség Stúdió Kaposvár
 
20/337-2759
Az Aranykapu Életminőség Stúdiót független szakemberek alapították meg 2011-ben. Küldetésünk lényege, hogy a hozzánk forduló embereknek élethelyzetre szabott, szakértő segítséget nyújtsunk, illetve változatos programjainkkal teret és időt teremtsünk az egyén kibontakozásához és a minőségi változáshoz.


Az Aranykapu Stúdió csapatában a pedagógus, gyógypedagógus, pszichológus, védőnő, szülésznő szakemberek mellett található masszőr és Feng Shui tanácsadó, de dolgoznak velünk különböző kreatív szakmák (pl. játékkészítés, bonsai művészet) művelői is.


Intézményünk az olyan helyek egyike kíván lenni, ahol napjaink felfokozott életviteléből felnőtt és gyermek egyaránt kikapcsolódhat, gyakorlott szakembereink segítségével beszélheti meg problémáit, fejlesztheti képességeit és kreativitását.


gyógypedagógus
 
 
gyermekfelügyelet
 
 
masszázs
 
 
fejlesztés
 
 
mentálhigiénia
 
 
testkultúra
 
 
játszóház
 
 
7400 Kaposvár Ady Endre utca 1. (kapualj)
Jónás Ilona

 
 
30/9050304
20/3190319
Üdvözlöm !
25 év tapasztalattal és gyakorlattal, szeretném azokat a gyerekeket korrepetálni, akiknek az alapok megszilárdításával, akad problémája, ill. várom azon gyerekek szüleinek a jelentkezését, akik már csak a tehetséges gyermekük tudását akarják még magasabb szintre emelni, fejleszteni, szinten tartani a segítségemmel.Nagyon fontosnak tartom mindkettőt, hiszen az, hogy gyermekünknek sikerélményben van része az iskolai foglalkozásokon, semmihez sem hasonlítható.
fejlesztés
1133 Budapest XIII. ker.
Kisföldalatti, M2, M3


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)