Keresés szakmára
Keresés névre     

É l e t t é r

N a g y v i l á g


BortermelésSzeszfőzdékEz az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)
Pócz Pincészet

Pincészet és Borétterem a Kishegyen
 
30/9298854
A Pócz Pincészet fő tevékenysége szőlőtermesztés, borkészítés, vendéglátás. Balatonlellén a festői panorámájú Kishegyen a pincében kiváló borokkal, az éttermünkben a borokhoz komponált ételekkel várjuk Vendégeinket
bortermelés
 
 
szőlőtermesztés
 
 
8638 Balatonlelle Kishegy 107/6
Pálinka bérfőző Sass Ferenc vállalkozó

Főzesse nálunk pálinkáját!
 
20/9144148
70/7795420
Pálinka bérfőzéssel foglalkozunk. A hajdúbagosi pálinkafőzés több évtizedre tekint vissza. Családunkban már a 3. generáció foglalkozik pálinkafőzéssel. A régióban a legolcsóbban! Ne a feje főjön, hanem a pálinkája!
pálinkafőzés
 
 
 
4273 Hajdúbagos Kertalja utca 2.
Madarasi Pálinkaház

Kisüsti pálinkát a Bácskából!
 
30/383-36-62
79/558-010
A Lakatos család immár ötven éve főzi hagyományos módon a kisüsti pálinkát. Lakatos Mártont, a cég tulajdonosát a hosszú szakmai tapasztalat és a pálinkára való kereslet késztette arra, hogy - az eddigi bérfőzést kibővítve- kereskedelmi pálinkafőzésbe is kezdjen 2008. év végétől. A pálinkafőzde egy kis üzemként indult, működtetésének célja a család fenntartása volt. Az üzem az évek múlásával folyamatos fejlesztéseken ment keresztül.

A cég ,,Madarasi Pálinka” márkanévvel értékesíti termékeit, az első kereskedelmi pálinkáit 2008. szeptemberében zárta palackba. A Dél-Alföldön termesztett gyümölcsökből készülő pálinkák íze, illata, zamata a táj éghajlati adottságainak köszönhetően igen magas, ami kiváló élvezeti értéket nyújt fogyasztója számára. A jó Madarasi Pálinka színe víztiszta, az adott gyümölcsre jellemző íz és illat jellemzi. Az előállított pálinkáink alkoholtartalma 43 V/V% illetve 47 V/V%. Alapanyagként kizárólag érett, ép, egészséges gyümölcs kerül felhasználásra.

A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett.
Lakatos Márton 2008-ban a 9. Nemzetközi Pálinka és Párlatversenyen a legeredményesebb bérfőző címet nyerte el, ezen kívül a Gyümölcspálinka főzők Országos Szövetségének különdíját kapta.
2009-ben a Kisüsti Pálinkafőzők Országos Szövetségének különdíját kapta.
2010-ben a XVIII. Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Versenyen elnyerte a "Legeredményesebb Magyar Bérfőzető Magánszemély"címet, a Gyümölcspálinka-főzők Egyesületének Országos Szövetségétől különdíjat kapott, és övé lett "Magyarország legjobb bérfőzetett pálinkája".
2010-ben a cég barackpálinkáját a Délalföldi Régió legjobb barackpálinkájává választották.
A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

Díjnyert pálinkáinkat a honlapunkon megtalálható üzletekben, vendéglátóhelyeken, valamint a Madarasi Kóstolóházban kóstolhatják és vásárolhatják meg.

pálinkafőzés
 
pálinkaforgalmazás
 
pálinka kóstoltatás
 
pálinkakészítés
 
vendéglátás
 
6456 Madaras Szent István u. 105.


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)