Keresés szakmára
Keresés névre     

É l e t t é r

N a g y v i l á g


ÁllatorvosEz az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)
Dr. Sükösd László

Minőségi állatorvosi rendelő korrekt áron
 
30/2998814
70/7787557
A Dunaharaszti belvárosában lévő Mátyás Állatorvos Központ Rendelőt 2011-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy hiánypótló, teljes körű állatorvosi ellátást biztosíthassunk a régióban (Dunaharaszti, Taksony, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Dunavarsány, Ráckeve, Tököl, Szigetcsép, Soroksár, Budapest, Dabas, Ócsa, Kiskunlacháza).

Hosszú évek tudatos fejlesztése után alakítottuk ki ezt a kiemelkedő színvonalú ellátást nyújtó állatorvosi rendelőt.

Fő feladatunk, hogy a legmagasabb igényeknek megfelelő szakellátást lelkiismeretes munkával, és megfelelő empatikus készséggel párosítsuk. Itt nem csak az állatok gyógyulnak meg, hanem a gazdikkal is törődünk. Munkánkat nagyban segíti az ország legnagyobb klinikáin szerzett több mint 10 éves szakmai tapasztalat, a mindennapi jó kapcsolat az egyetemi kollégákkal, és a különböző szakterületekkel foglalkozó specialistákkal való szoros együttműködés.

Az alapellátáson felül ortopédiai szakellátásra, bonyolult műtéti beavatkozásokra, röntgenvizsgálatokra, diszpláziaszűrésre, ortopéd-trauma műtétekre, ultrahangos vizsgálatokra is lehetőség van a rendelőben.
állatorvos
 
 
 
2330 Dunaharaszti
Soroksári Hév
Dr. Vigh Zsófia

Dr.Vigh Zsófia. Nyitvatartás: H-P: 12-20 Szo:10-16 Kiszállás előzetes időpontegyeztetéssel
 
30/449-0877
Alap ambuláns ellátás, védőoltások, kullancs és bolhairtó szerek, mikrochip beültetés, útlevél kiállitás. Lágysebészeti műtétek, ivartalanitás. Labor vizsgálat, röntgen vizsgálat. Hill's gyógytápok széles választéka. Vitaminok, samponok, étrendkiegészitők.
állatorvos
 
 
8060 Mór Tábor u. 22


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)