Keresés szakmára
Keresés névre     

É l e t t é r

N a g y v i l á g


IvóvíztisztítókVízelvezetésVízépítésVízkezelésEz az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)
Kami-Ker Kft

Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség pedig a legnagyobb gazdagság!
 
76/431510
20/5487980
Hatékony segítséget és egyben megoldást kínálunk az egészségi problémáikra. Az emberi élet tiszteletére és védelmére összpontosítunk, mert minden élet fontos, és minden pillanat számít! Munkánk során megkülönböztetett figyelmet fordítunk az alapvető és nélkülözhetetlen szükségletek, a minőségi valódi táplálék, a tiszta ivóvíz fogyasztására, a tiszta levegő fontosságára, a vegyszer és gyógyszermentes, öngondoskodó, energikus élet fenntartása érdekében.
vízkezelés
 
 
vízlágyítás
 
 
energetika
 
 
meditáció
 
 
 
6100 Kiskunfélegyháza Molnár Béla u. 9/c
Renowo Bau Kft

Víz és csatornahálózatok építése és szerelése ill. rejtett csősérülések bemérése és javítása.
 
30/5054801
30/9485669
Ezúton kívánom bemutatni cégünket és annak profilját az önök részére, amely elsősorban víz és csatornahálózatokon keletkezett rejtett csősérülések bevizsgálása, ill. javítása, dugulások és csatornával kapcsolatok problémák megoldására, víz, csatorna és gázvezeték hálózatok tervezésére és megépítésére szakosodott vállalkozás ipari és lakossági szolgáltatásokkal egyaránt.
Cégünket a megbízhatóság és a korrektség jellemzi, amelyet az évek óta visszatérő ügyfelek (lásd referencia lista) megelégedése jellemez. Cégünk a legmodernebb eszközöket felvonultatva igyekszik a megrendelőinek olyan munkavégzéssel megfelelni, amellyel mindenkinek a megelégedését szolgálja. Amennyiben önnek tanácsadásra van szüksége akkor is bátran keressenek minket a megadott elérhetőségeinken. Cégünk nem csak javításokban és hibaelhárításában siet az önök segítségére, hanem víz-gáz és csatornahálózatok teljes körű tervezésében és kivitelezésében és ügyintézésében áll az önök szolgálatában. A csőtörés hibahely meghatározása és annak javításával kezdtük a vállalkozásunkat, amelyet a dugulás elhárítással egészítettünk ki. A dugulás elhárítást különböző spirálos és nagynyomású csatornatisztító gépekkel végezzük, amelyekkel, na,20 átmérőtől egészen, na,300 csatornák és csővezetékrendszerek tisztítását vállaljuk, ami azt jelenti, hogy a lakossági szolgáltatástól egészen ipari felhasználásig állunk az önök rendelkezésére. Emellett csatorna rekonstrukciók és kisebb nagyobb csatornával kapcsolatos problémák megoldásában állunk az önök rendelkezésére. Cégünk a kivitelezés mellett vállalja víz, gáz és csatornával kapcsolatos bárminemű, tervezést, ügyintézést, közműegyeztetést és használatba vételi engedélyek beszerzését. Szeretnénk megemlíteni, hogy az utcáról történő csatorna bekötésének a kivitelezésében és engedélyeztetésében is állunk az önök rendelkezésére. Cégünk a fent felsorolt munkák mellett vállalja villanyszerelési és egyéb a háztartásban adódó problémák megoldását rövid határidővel, garanciával. Reális árakon dolgozunk, hogy önök ne érezzék magukat becsapva és mi is a piacon tudjunk maradni és tovább tudjunk dolgozni az önök szolgálatában.
Cégünknél a vízműveknél és a csatornázási műveknél edződött kollégák dolgoznak akiknek nem okoz problémát sem a vízhálózat sem a csatorna hálózatokon való munkavégzés.
vízépítés
 
csatornakiépítés
 
csatornatisztítás
 
 
csőrepedés elhárítása
 
 
dugulás-elhárítás
 
vízelvezetés
 
vízvezetékszerelés
 
 
csővezeték építése
 
2132 Göd Termálfürdő Krt 2/e
Vario Ház Kft

 
 
23/313086
70/6197263
Pest megyében a hagyományos építési, felújítási munkák keretében a gépészeti és elektromos munkákat is elvégezzük. Energetikai felújítás keretében napkollektort, napelemet, hőszivattyút telepítünk, nyílászárókat cserélünk, hőszigetelünk. Legújabb termékeink: elektromos fűtő fóliák, fűtő panelek, hőszigetelő festékek. Energiai felmérések, javaslatok, tanúsítvány.
kőművesmunka
 
festés
 
vízépítés
 
villanyszerelés
 
gipszkartonozás
 
tetőfedés
 
napelem telepítése
 
napelemes fűtés
 
2051 Biatorbágy Szily Kálmán u. 11
Bia
Sanipump Hungária Darálós Vécé

Darálós WC javítás, szerelés, forgalmazás
 
1/2857977
70/4189396
Cégünk különböző gazdasági formákban lassan 20 éve foglalkozik darálós WC-k és háztartási vízátemelők forgalmazásával és szervizelésével.

Gyors szolgálatunk* a piacon lévő összes modellt a bejelentéstől számított 24 órán belül szervizeli legyen az Grundfos, Wilo, ABS, Actana, Lomac, SFA,Cerit, Cerbroyer, Sanibroy, Sanipump, SPT,…

Az elmúlt 20 évben óriási tapasztalatokra tettünk szert és kiszűrtük az ár-érték arányban legjobb minőségű készülékeket! Elmondhatjuk, hogy 2011-re piacvezető szerepet töltünk be a darálós WC-k területén!

2011 nyarán a válság igazi mélypontján, összeszedve minden bátorságunkat, építve az eddigi szerviztapasztalatainkra, alapítottunk egy gyártó üzemet! Célunk, hogy egy saját tervezésű, magas minőségű, magyar gyártmányú darálós vécét tudjunk kínálni a magyar vásárlóinknak, akik a termék megvásárlásával a magyar gazdaságot támogatják!

Az általunk kínált speciális őrlőszivattyús rendszerekkel, bárhová rövid idő alatt, bontások és engedélyek nélkül telepíthet komplett vizes helységet.

Az őrlőszivattyúink teljesítménye lehetővé teszik, hogy 7 méter magasra vagy 70 méter távolra elpumpálja a háztartásban keletkezett szennyvizet.

Készüléke magas minőségűek francia, belga, német, és mostanra már Magyar! gyártmányúak a TÜV és a GS által bevizsgált termékek!

Munkánkat igyekszünk tudatosan, a környezetünkre tekintettel végezni, ezért csatlakoztunk az Öko-kord Nonprofit Kft. és az Electro-Coord Nonprofit Kft környezetvédelmi programjához. Ennek következményeképpen az általunk forgalmazott termékek csomagolása és a termékeink hulladék kezelése után a vevőinknek és a viszonteladói hálózatban résztvevő partnereinknek további hasznosítási díjfizetésre vonatkozó kötelezettsége nem áll fent.

Kivitelezések esetén ingyenes felmérést, tervezést és árajánlat készítést végzünk

Állandó akciókkal és sokéves tapasztalattal várjuk kedves Ügyfeleinket!
dugulás-elhárítás
 
 
 
vízépítés
 
 
 
darálós wc javítás
1205 Budapest XX. ker.
56
Nagy József

 
 
70/3694722
\\\"Az otthonok megoldása,a megoldások otthona\\\"
lakásfelújítás
festés
burkolás
szigetelés
vízépítés
Gyöngyös
Víztisztító-Szerviz Kft.

 
 
1/238-0608
ivóvíztisztítók karbantartása
 
 
 
vízlágyítók karbantartása
 
 
 
1133 Budapest XIII. ker. Váci út 108.
SZMATONA KFT.

 
 
30/4229106
Társaságunk 2009-ben alakult.
Épületgépészeti tervezéssel, műszaki ellenőrzéssel, valamint kivitelezéssel foglalkozunk.
Lakóépület csarnok épületek épületgépészeti rendszereinek felújításától a komplett kivitelezéséig.
Az elmúlt években portfóliónkat bővítettük Berúházás szervezéssel valamint generál kivitelezéssel és tervezéssel is.
fűtésszerelés
fűtéstechnika
vízkezelés
vízlágyítás
vízszerelés
napkollektor szerelése
napelem telepítése
hőszivattyú telepítése
8357 Döbröce Rákóczi u. 28
Tisztavízzel.hu

Tisztavízzel.hu víztisztító, vízszűrő, vízlágyító szaküzletek
 
20/9418805
20/2586001
Honlapunk, cégünk, a budapesti és a szentendrei szaküzletek, viszonteladó partnereink az országban és a webáruház olyan víztisztító, vízlágyító, vízkezelő, vízszűrő berendezések kereskedelmével és beszerelésével foglalkozik, melyek Önnek tiszta, szűrt illetve kezelt vizet juttatnak el otthonába, irodájába.

Kútvizek szűrésével, kezelésével (vastalanítás, nitrátmentesítés, arzénmentesítés, stb.) is foglalkozunk!

Vásároln szentendrei és budapesti üzletünkben is tud, de webáruházunkon keresztül is kiszolgáljuk! A megvásárolt berendezések beszerelését is vállaljuk!
vízlágyítók karbantartása
 
 
ivóvíztisztítók karbantartása
 
 
víztisztítás
 
 
vízkezelés
 
 
vízlágyítás
 
 
1149 Budapest XIV. ker. Nagy Lajos király útja 101.
PTR-BAU

Ipari és lakossági Villanyszerelés!
 
30/9691836
Non-stop hibaelhárítás.
Villanyszerelés
 
 
 
lakásfelújítás
 
 
festés
 
tapétázás
 
vízelvezetés
 
lakatos
 
gipszkartonozás
 
3700 Kazincbarcika


Ez az
Ön reklámjának
a helye !


További információ

a "Kapcsolat" menüpontnál...

Sztolár Miklós :-)